Zanzibar, betoverend mooi!

reizen
5
11 jan 13:04
Zanzibar is een betoverend mooi land met turkooizen blauw water en witte stranden. Bestaande uit eilanden die ten oosten van de kust van Tanzania in de Indische Oceaan liggen, ter hoogte van Dar Es Salaam.
Het grootste gedeelte van de bevolking is moslim wat het uniek maakt om te genieten van halal toerisme. Met een overvloed aan faciliteiten zoals halal voedsel, privé accommodaties, bazaars en moskeeën. Maar bovenal is het gewoon een hele mooie bestemming met een indrukwekkende geschiedenis en tal van bezienswaardigheden die het ontdekken waard zijn. 

Zoals een uitstap naar Prison Island wat een belangrijke attractie is en vooral bekend om de enorme schildpadden. Deze schildpadden waren een cadeau van de Seychellen en zijn voor hun bescherming naar dit eiland gebracht. Naast de schilpadden kun je op dit eiland voor de kust van Stone Town een wandeling maken door het dicht begroeide bos waar veel soorten vogels en vlinders te bewonderen zijn. 

De bruisende hoofdstad Stone Town is met haar Arabische invloeden geïnspireerde oude centrum de moeite waard om te bezoeken. Dwalend door dit historische stadje met smalle steegjes en kronkelende straatjes maakt u een reis in het verleden. Ooit was dit het centrum van de slavenhandel en nu een bruisend en sfeervol toeristische trekpleister, waar de geur van diverse kruiden de zintuigen doet prikkelen.

Op een uur rijden van Stone Town vindt u Meliá Zanzibar, een luxe all-inclusive resort aan de noordoostelijke kust van het eiland. Het resort kijkt uit op een strand van parelmoer wit zand en bied een aantal privé accommodaties, compleet met prachtige tuinen en zwembaden waar u in volledige privacy kunt genieten van uw vakantie. 


Bron: http://www.trip2orient.com/nl
zanzibar
vakantie
halal reizen
toerisme
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
myanmar
rohingya
arrestatie
agadir
uitbreiden
amsterdam
vn
autoriteiten
bende
whatsapp
casablanca
mohammed vi
politie
tanger
marrakech
atlas leeuwen
daesh
spanje
rabat
hervé renard
turkije
aanslag
al hoceima
trump