Problemen in het verkeer door sneeuwval (video)

marokko
4
21 jan '17
Elk jaar wanneer zware sneeuw valt in o.a. het Atlasgebied van Marokko, komen weggebruikers vast te zitten op de wegen bedolven onder de sneeuw.

Een nieuwe YouTube-video documenteert de laatste sneeuwval in Ifrane, waar ze de auto's en vrachtwagens laten zien die vast zijn komen te zitten. Als ze er wel in slagen om vrij te komen, zijn ze niet in staat om hun weg te vervolgen door de zware sneeuw, tenzij ze een sneeuw veegmachine volgen.

De bijna drie minuten durende video toont ook voertuigen die in een traag tempo rijden en bestuurders die bang zijn om te slippen in de vier-centimeter-dikke laag sneeuw.

Vertegenwoordigers van het Ministerie van Verkeers verschijnen in de video waar zij de sneeuw vegen en bestuurders helpen. Ze zijn sinds de vroege ochtend al hard aan het werk.

Technisch Manager voor de Regionale Directie voor Transport en Logistiek, Madani Hassan, adviseerde voorzichtigheid en drong er bij bestuurders op aan de wettelijke afstand tussen de auto's te respecteren en niet zomaar ergens over te steken.

Youtube link: https://www.youtube.com/watch?v=u2Chfmol9DU

© Redactie 2017
marokko
ifrane
sneeuw
problemen
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?