Marokko gaat slakken productie verhogen

marokko
4
28 jan '17
Marokko is van plan om de slakken productie op te voeren om zijn plaats op de mondiale markt te herwinnen. Het is de bedoeling om de productie te verhogen van 10 ton naar 40 ton over een periode van vier jaar.

Slakkenkwekerijen zijn één van de meest goedkope en lucratieve zakelijke ondernemingen in Marokko. Federale agentschappen voor het kweken van slakken zijn van plan om de productiecapaciteit van Marokko in deze industrie te promoten.

Een verhoogde slakken productie in Marokko zal leiden tot een belangrijke kans voor investeringen als gevolg van het tekort aan slakken op wereldwijde consumptie markten zoals Europa, Japan en Amerika.

Marokko produceert 10 ton slakken per jaar. 85% van de slakken wordt wereldwijd geëxporteerd als een hoogst noodzakelijke component in cosmetische productie.

Marokko heeft alle vereiste capaciteiten om de slakken productie te verhogen, meldt Moroccoworldnews. Het is één van de weinige landen in de wereld waar slakken meer dan twee seizoenen per jaar broeden.

© Redactie 2017
marokko
slakken
productie
verhogen
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?