Arrestatie van nep-politieagent in Kenitra

buitenland
4
15 feb 22:02
Op maandag bracht de politie in Kenitra een chaabi zanger beschuldigd van identiteitsdiefstal, diefstal en chantage voor de procureur-generaal.
De gerechtelijke politie in Kenitra stopte onlangs de illegale activiteiten van een nep-politieagent die zich voordeed als een element van de gemotoriseerde brigade, meldt Assabah.

Volgens de krant werd de man gearresteerd na talloze klachten van burgers die beweerden slachtoffers te zijn van de oplichter. Volgens hen droeg hij het insigne van de politie en een outfit vergelijkbaar met die van politieagenten. De nep-politieagent hield zijn slachtoffers staande en vroeg hen om hun identiteitskaart om hen vervolgens te beroven van hun bezittingen.

De nep-politieagent biechtte op dat hij in werkelijkheid een chaabi zanger is. 

Assabah herinnert eraan dat de arrestatie van deze persoon zich heeft voorgedaan vijf maanden na de arrestatie in september vorig jaar van een andere nep-politieagent. Deze nep-politieagent werd aangehouden na op heterdaad te zijn betrapt van het afpersen van autobestuurders, terwijl hij bezig was om zogenaamd het verkeer te regelen. Het is deze man, die de autoriteiten het brein van deze oplichtingspraktijken kon aanwijzen.
marokko
kenitra
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
essaouira
eredivisie
gedrang
toerisme
hirak
china
koning
hakim ziyech
ajax
complot
casablanca
atlasleeuwen
mohammed vi
tanger
marrakech
hervé renard
spanje
rabat
daesh
politie
turkije
wk 2018
aanslag
al hoceima