Champions League: Dirar en Benatia bereiken kwartfinale van miljardenbal

marokko
2
16 mrt '17
Gisteravond vonden de laatste twee wedstrijden in de kwartfinale plaats, Benatia en Dirar stoten door naar laatste 8.

AS Monaco* - Manchester City (3-1 FT):
Het AS Monaco van Marokkaans-international Nabil Dirar zorgde gisteravond wederom voor een stunt tegen de ploeg van Pep Guardiola. Na in de heenwedstrijd goede zaken te hebben gedaan met drie uit-doelpunten (red. 5-3) namen de Monegasken thuis de regie tegenover de Citizens over. Dirar die door blessureleed en zijn deelname aan de Afrika Cup voorlopig zijn basisplek kwijt is, mocht drie minuten voor het einde van de officiële speeltijd zijn intrede doen. 

Juventus* - FC Porto (1-0 FT):
Doorstroming naar de laatste acht van het miljardenbal was voor 'de Oude Dame' niet meer dan een formaliteit. De Italiaanse topploeg had de beste papieren om de return in te gaan, bij FC Porto wonnen ze namelijk met 2-0. Tijdens dit duel werd geen beroep gedaan op Medhi Benatia, pas eergisteren begon de stopper voor de eerste keer in lange tijd in de basis in een Champions League duel. Om nog onbekende reden werd de international (tijdelijk gestopt) gewisseld voor Barzagli in de 60e minuut. 

Loting
Morgen weten we welke ploegen tegenover elkaar staan in de kwartfinales. Klokslag 12:00 zal er in het Zwitserse Nyon worden geloot, deze loting is live te volgen via de website van de UEFA. 

© Redactie 2017
marokko
medhi benatia
nabil dirar
champions league
kwartfinale
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?