Marokko toont cultureel erfgoed op beurs in Moskou

marokko
1
17 mrt '17
Marokko nam deel aan de 24e editie van de Internationale Reis en Toerisme beurs in Moskou dat plaats vond van 14 tot 16 maart.

Tijdens dit evenement werd Marokko vertegenwoordigd door meer dan 20 exposanten uit o.a. reisbureaus, het Marokkaanse Nationale Bureau van Toerisme (ONTM) en de nationale luchtvaartmaatschappij Royal Air Maroc, meldt Moroccoworldnews.

Er was een paviljoen opgezet op de beurs om Marokko's culturele erfgoed tentoon te stellen en het toerisme te promoten, met name de diensten van hotels en de traditionele kunsten en ambachten werden gepresenteerd.

Tijdens de eerste dag van het evenement, trok het paviljoen duizenden bezoekers aan die de unieke en gevarieerde mogelijkheden van het Marokkaanse toerisme ontdekten, genoten van authentieke gerechten uit de Marokkaanse keuken en kennis maakten met andere lokale producten zoals Arganolie, henna en rozenwater. 

Volgens het ONMT wordt Marokko beschouwd als een grote toeristische vakantiebestemming in de veelbelovende Russische markt dankzij verschillende promotionele activiteiten die in 2016 georganiseerd waren in Moskou en St. Petersburg.

© Redactie 2017
marokko
moskou
cultureel erfgoed
toerisme
beurs
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?