Hoogste politiebaas Hammouchi onderneemt actie tegen Facebookende agenten

buitenland
0
19 mrt 22:01
De hoogste politiechef krijgt steeds meer signalen door over het gebruik v/d mobiele telefoon door medewerkers onder diensttijd.
De mobiele telefoon of beter gezegd smartphone heeft ook zijn uitwerking op Marokkaanse politieagenten. De hoogste politiebaas Abdellatif Hammouchi krijgt van binnen en van buiten het politieapparaat steeds meer signalen binnen over het overmatige gebruik van de telefoon door medewerkers tijdens hun diensten. Deze signalen zijn de laatste periode zo frequent dat Hammouchi een verbod invoert voor het gebruiken van de mobiele telefoon tijdens diensttijd, aldus het Marokkaanse medium Ahdath Al Maghribia.

Het telefoongebruik zou zelfs overmatig zijn op rotondes, vlakbij grensovergangen en gedurende controles komt de smartphone tevoorschijn. Binnen de DGSN zou de regel inmiddels al zijn verscherpt, agenten mogen hun telefoon alleen gebruiken als het om noodsituaties gaat. Zowel binnen als buiten het bureau geldt deze regel. 

Of degene die de regel alsnog ondermijnt ook berispt gaat worden is opengelaten door Hammouchi, hier is niets over bekend. 
marokko
hammouchi
dgsn
mobiele telefoon
verbod
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
palestina
brand
bcij
wk2018
benaouf a
ontsnappingspoging
eu
beschuldiging
hirak
asiel
casablanca
mohammed vi
atlas leeuwen
tanger
marrakech
hervé renard
daesh
spanje
politie
rabat
turkije
al hoceima
aanslag
agadir