Woning in Den Bosch beschoten

algemeen
1
20 mrt 11:49
In Den Bosch is in de nacht van zondag op maandag het huis van een verdachte crimineel beschoten.
Beelden op internet tonen dat het rolluik en een raam zijn doorzeefd met kogels. Buurtbewoners zeggen dat ze schoten uit een mitrailleur hebben gehoord. Niemand raakte gewond.

De politie heeft met een politiehelikopter gezocht naar de dader maar er werd niemand aangehouden, aldus een woordvoerder.

In het huis aan de Stapelen in de wijk Maaspoort woont een echtpaar dat verdachte is in een grote witwaszaak. De politie denkt dat de 33-jarige bewoner Faysal L. een rol speelt in het criminele milieu omdat hij een luxe leven leidt zonder legale inkomsten. Ook zijn 32-jarige echtgenote en zijn schoonouders zijn daarom verdachte. Vanwege de verdenkingen werd in december door de officier van justitie beslag gelegd op het huis. Door de aanwezigheid van bewakingscamera's bij het huis, is de beschieting mogelijk gefilmd.

Faysal L. werd eerder in verband gebracht met de productie van synthetische drugs en hennepteelt. Het hof in Den Bosch veroordeelde hem afgelopen jaar nog voor hypotheekfraude omdat hij een lening kreeg met een vervalst arbeidscontract en fictieve loonstrookjes.
© ANP 2017
woning
beschoten
crimineel
den bosch
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
eu
el othmani
marokkaans
trump
sebta
bestorming
parlement
tv
mules
radicalisering
casablanca
politie
mohammed vi
marrakech
daesh
turkije
terrorisme
tanger
moord
frankrijk
spanje
rabat
amsterdam
atlas leeuwen