Drie jongens gearresteerd voor mishandeling met dood tot gevolg in Casablanca

buitenland
0
20 mrt 18:00
De politiebrigade van de wijk Mers Sultan-El Fida in Casablanca arresteerde gisteren drie personen, waaronder twee minderjarigen van 15 en 17 jaar oud, die naar verluidt verantwoordelijk zijn voor de mishandeling van een bewaker. De man overleed aan zijn verwondingen.
Een verklaring van het Directoraat Generaal van de Nationale Veiligheid (DGSN) geeft aan dat, volgens de eerste elementen van het onderzoek, de jongens de 74-jarige bewaker mishandelen, nadat hij hen probeerde te beletten een van de auto's te beschadigen die was geparkeerd in de buurt van de Mohammadi Moskee.

Het slachtoffer bezweek aan zijn verwondingen toen hij aankwam in het ziekenhuis, zei dezelfde bron, erop wijzend dat het veld onderzoek leidde tot de identificatie van de drie verdachten en hun arrestatie.
 
De meerderjarig verdacht werd in voorlopige hechtenis geplaatst, terwijl de twee minderjarigen onder politietoezicht werden geplaatst in het kader van het onderzoek, dat onder toezicht van het kantoor van de bevoegde parket staat.
marokko
casablanca
bewaker
mishandeling
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
eu
el othmani
marokkaans
trump
sebta
bestorming
parlement
tv
mules
radicalisering
casablanca
politie
mohammed vi
marrakech
daesh
turkije
terrorisme
tanger
moord
frankrijk
spanje
rabat
amsterdam
atlas leeuwen