Interlands: Renard roept Botola-drietal op na blessures Da Costa en Ait Bennasser

marokko
2
21 mrt '17
Drie spelers uit de Marokkaanse competitie en nog altijd geen telefoontje naar Zouhair Feddal.

Vandaag voegden Marouane Da Costa (Olympiakos Piraeus) en Youssef Ait Bennasser (AS Nancy) zich in het rijtje van afwezigen bij het Marokkaanse elftal. Eerder zag bondscoach Hervé Renard zijn aanvoerder Medhi Benatia tijdelijk afzwaaien bij de nationale ploeg; de verdediger van Juventus vond zelf dat hij momenteel niet oproep-waardig is door het schamele aantal minuten wat hij maakte bij de Italiaanse topclub.

Voor Benatia werd Faycal Rherras van het Schotse Hearts of Midlothian opgeroepen. Zojuist werd bekend dat Renard na de afwezigheid van Da Costa en Ait Bennasser, beiden verlieten het trainingskamp vandaag door blessures, drie spelers uit de Botola Pro heeft opgeroepen. Het gaat om Mohamed Nahiri en Nayef Aguerd van FUS Rabat en Jaouad El Yamiq van Raja Casablanca. Vreemd genoeg zag Renard niets in het alsnog oproepen van de gepasseerde Zouhair Feddal, de centrumverdediger speelde de afgelopen periode sterke wedstrijden in de Primera Division voor Alavés. 

Marokko treedt vrijdag aan tegen Burkina Faso in het Grand Stade de Marrakech. Dinsdag treft men de Tunesiërs in een vriendschappelijk duel, ook deze zal worden afgewerkt in het Grand Stade de Marrakech. Beide wedstrijden zullen in ieder geval bij de Marokkaanse satellietzender Arryadia te zien zijn. 

© Redactie 2017
marokko
herve renard
blessures
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
interlands
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?