Halal toerisme ook in Peru

reizen
0
26 mrt 10:00
Sonesta Hotel El Olivar in Peru is het eerste hotel in Lima met een moslimvriendelijke accreditatie.
Het hotel is gelegen in Lima, de hoofdstad van Peru, Zuid Amerika. De stad is de thuisbasis voor de grootste populatie moslims in het land en biedt diverse faciliteiten zoals moskeeën en halal eetgelegenheden.

Dit luxe vijf sterren hotel biedt haar Islamitische gasten een tal van voorzieningen aan. De moderne kamers zijn op verzoek uitgerust met gebedskleden, gebedstijden, kleding, de Koran en markeringen voor de gebedsrichting. In het hotel vindt u gebedsruimtes en u kunt een lijst krijgen met de nabijgelegen moskeeën waarvan één de Asociacion Islamica Del Peru is.

Sonesta biedt halal eten aan in het Restaurant El Olivar. Wilt u eens buiten het hotel eten dan is ook hiervoor een lijst beschikbaar van een paar nabijgelegen eethuisjes en restaurants die halal gerechten serveren.

Tijdens de Ramadan biedt het hotel speciale Iftar en Suhoor faciliteiten aan voor haar Islamitische gasten. Even lekker gebruik maken van het zwembad kan ook, want er worden aparte tijden voor mannen en vrouwen gehanteerd.

Het hotel ligt in het hart van het winkelgebied en zakelijk district en in de nabijheid van een aantal belangrijke bezienswaardigheden van de stad. Het Jockey Plaza Shopping Centre en het Cultureel Centrum zijn tips om te bezoeken en niet al te ver gelegen. Dit maakt het daarom een prima hotel voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers.

Bron: http://www.trip2orient.com/nl 
reistip
halal
toerisme
peru
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
eu
marokkaans
tv
mimoun mahi
leger
bestorming
festival
trump
parlement
2m
casablanca
politie
mohammed vi
marrakech
daesh
turkije
terrorisme
tanger
moord
frankrijk
spanje
rabat
amsterdam
atlas leeuwen