UEFA Champions League: Benatia en Dirar in selecties voor return kwartfinale v/h miljardenbal

marokko
1
18 apr '17
Vanavond de kraker Real Madrid - Bayern München, morgenavond treden twee Marokkaanse internationals aan in het miljardenbal.

Zowel Medhi Benatia (Juventus) als Nabil Dirar (AS Monaco) maken deel uit van de selectie voor de return v/d kwartfinale van de UEFA Champions League. Benatia zal met zijn ploeg de 3-0 van de heenfase overeind moeten houden in Camp Nou, Nabil Dirar en zijn formatie steunen op de drie uitdoelpunten die tegen Borussia Dortmund werden gemaakt afgelopen week (red. 2-3 winst). 

Waar Benatia in de vorige wedstrijd met de Catalanen op de tribune werd gehouden, mocht Dirar wel zijn intrede in het veld doen. De multifunctionele aanvaller werd in de 66e minuut bij een 1-2 voorsprong gebracht voor Silva. In de competitie werd Benatia afgelopen zaterdag tegen Pescara (red. 0-2 winst) de gehele ontmoeting op de bank gehouden. Dirar daarentegen stond tegen DFCO Dijon in de basis, speelde de wedstrijd uit en maakte zijn eerste competitietreffer van het seizoen in de Ligue 1. 

Spannende affiches dus voor morgenavond, de wedstrijd tussen FC Barcelona en Juventus zal live worden uitgezonden op Ziggo Sport en Veronica.

© Redactie 2017
marokko
medhi benatia
juventus
nabil dirar
as monaco
champions league
uefa
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?