Dronken man in Ferrari in Rabat gaat viraal, DGSN reageert (video)

marokko
5
19 apr '17
Een video waarin een dronken jongeman aan boord van zijn Ferrari een verkeersongeval veroorzaakt ging viraal. De DGSN reageert en geeft uitleg.

Een jongeman vereeuwigde zichzelf op een niet erg fraaie video. In de avond dronken achter het stuur van zijn Ferrari, 's nachts met een fles champagne in zijn hand en in de ochtend een gehavende auto. Op de plaats van het ongeval bespot hij openlijk een agent die een proces-verbaal opstelt. De video ging al snel viraal, waardoor het directoraat-generaal van de Nationale Veiligheid (DGSN) zich gedwongen voelde om officieel te reageren.

In een gisterenavond gepubliceerde verklaring geeft DGSN details over deze zaak. We leren dat het ongeval maandagochtend heeft plaatsgevonden in Rabat en dat de jongeman drie auto's raakte die voor een rood stoplicht stopten.

De DGSN meldde ook dat "de betrokken agent is geschorst wegens het niet voldoen aan zijn verplichtingen" en kondigde de opening van een onderzoek aan onder leiding van het openbaar ministerie om licht te werpen op het ongeval dat materiële schade heeft veroorzaakt.

Tenslotte geeft de verklaring aan dat er met alle componenten, met inbegrip van opnames, rekening wordt gehouden in het onderzoek in deze zaak en dat alle betrokkenen zullen worden gehoord.

Volgens Lefr360 is de jongeman in kwestie niemand minder dan de zoon van een zakenman uit het zuiden van Marokko en de neef van een huidige minister.

Youtube link

© Redactie 2017
marokko
rabat
ferrari
dronken
ongeluk
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?