Fiat onthult plannen voor industriële faciliteit in Marokko

economie
0
19 apr 11:49
Alfredo Altavilla, het EMEA-regio hoofd van de 'Fiat Chrysler Automobiles Group' (FAC), heeft de interesse van het bedrijf geuit om een industriële installatie in Marokko te bouwen.
Volgens het hoofd van het FAC was de keuze voor Marokko duidelijk, doordat de accommodaties voor industriële bouw in het Koninkrijk al aanwezig zijn, meldt Moroccoworldnews.

"Marokko lijkt de logische kandidaat voor de oprichting van een derde fabriek op het Afrikaanse continent", aldus Altavilla. “Ik heb geen ander land gezien in de regio die meer bouwers en fabrikanten voor apparatuur heeft", voegde hij er verder aan toe. 

Deze faciliteit, indien deze bevestigd wordt, zal de derde van deze groep zijn in Afrika, met één in Egypte en een andere die in aanbouw is in Zuid-Afrika. De fabrikant heeft eerder vermeld de verkoop in Afrika te zullen verhogen met 30%. 

Op 12 april lanceerde Fiat het 80.000 m2 grote "Motor Village" autopark net buiten Casablanca. Dit is een combinatie van een showroom, werkplaats, een ruimte om onderdelen op te slaan en kantoorruimte, dit is de eerste in zijn soort in het continent.
marokko
fiat
bouw
installatie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
eu
marokkaans
tv
mimoun mahi
leger
bestorming
festival
trump
parlement
2m
casablanca
politie
mohammed vi
marrakech
daesh
turkije
terrorisme
tanger
moord
frankrijk
spanje
rabat
amsterdam
atlas leeuwen