El Othmani's eerste toespraak voor de ministerraad (video)

algemeen
0
19 apr 17:03
Saad Eddine el Othmani heeft vandaag zijn eerste ministerraad voorgezeten in Rabat, waar hij aandrong op de noodzaak voor de leden van de regering om de natie en haar burgers te dienen.
"We moeten naar de burgers luisteren. Ministers en staatssecretarissen zijn geen gewone ambtenaren. Alle leden van de regering, zonder uitzondering, moeten ten dienste zijn van de natie", zei Saad Eddine el Othmani.

Het hoofd van de regering schetste zijn regeringsprogramma. Hij zal partnerschap met de oppositiepartijen en samenwerking met het maatschappelijk middenveld bespreken. Het hoofd van de regering sprak ook lof uit voor het werk van Abdelilah Benkirane, zijn voorganger.

Saad-Eddine El Othmani kondigde ook aan dat een aantal wetsontwerpen, die niet zijn uitgevoerd in het laatste mandaat van Benkirane, zullen worden vernieuwd, zoals het ontwerp van de Wet financiën. Het hoofd van de regering wilde ook duidelijk maken dat het regeringsprogramma zal worden begeleid door een nauwkeuriger werkplan met een tijdschema voor het toezicht op de uitvoering van projecten in de praktijk.Youtube link
marokko
el othmani
ministerraad
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
wk 2018
frankrijk
kwalificatie
qatar
loting
oranje
frmf
fifa
moskee
rusland
casablanca
mohammed vi
atlasleeuwen
marrakech
tanger
hervé renard
rabat
spanje
daesh
politie
turkije
aanslag
al hoceima
agadir