Dronken Ferrari bestuurder en 2 politieagenten gearresteerd na ongeval in Rabat

buitenland
0
20 apr 9:20
Het Directoraat-Generaal voor de Nationale Veiligheid (DGSN) heeft gisterenavond laat aangekondigd dat de dronken bestuurder van de ferrari, die maandag een verkeersongeval in Rabat veroorzaakte, is gearresteerd.
De jongeman, die ge√Įdentificeerd is als Hamza Darham, werd in samenwerking met de lokale politiediensten gearresteerd in Casablanca, waar hij op dat moment verbleef. De twee politieagenten die in de video te zien zijn werden eerder op de dag al gearresteerd in Rabat. 

"Er werd woensdagochtend besloten om twee politieambtenaren aan te houden in het kader van het onderzoek door de politie in Rabat na een verkeersongeval", aldus DGSN.

De eerste agent was verantwoordelijk voor het beheren van de veiligheidsmaatregelen in de omgeving van het ongeval, volgens de DGSN, terwijl de tweede een inspecteur is die verantwoordelijk was voor het rapporteren van het ongeval.

De arrestatie van deze drie komt nadat Abdellatif Hammouchi, hoofd van de DGSN, het dossier persoonlijk heeft overgenomen. Eerder op de dag kondigde Hammouchi al aan dat hij zich persoonlijk met de zaak zou bemoeien en niemand zou sparen.

Ter herinnering, de dronken bestuurder plaatste zelf een video van het voorval op social media, welke al snel viraal ging:Youtube link
© Redatie 2017
marokko
rabat
ferrari
ongeval
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
aanslag
eid ul fitr
londen
amsterdam
unhcr
moskee
brand
terreur
vluchtelingen
sluiten
casablanca
politie
mohammed vi
marrakech
daesh
turkije
tanger
atlas leeuwen
terrorisme
rabat
spanje
moord
hervé renard
frankrijk