FRMF overweegt 'gratis toegang' voor oefenduel Marokko vs. Oranje

sport
2
21 apr 14:30
Ticketprijzen zijn normaliter al laag, echter overweegt de Marokkaanse voetbalbond door gratis toegang de opkomst te verhogen voor het beladen affiche.
Op basis van bronnen dichtbij de Marokkaanse voetbalbond FRMF meldt het doorgaans goed ingevoerde Assabah dat er wellicht gratis toegang in het verschiet ligt voor Marokko - Oranje. Het medium meldt dat de bond dit overweegt om ondanks het lastige tijdstip en de heilige vastenmaand Ramadan toch een goed gevuld stadion te realiseren. Prijzen voor wedstrijdkaarten van het Marokkaanse elftal zijn normaal gesproken al vrij laag, het duurste ticket bedraagt zo'n 150 dirham. 

Assabah meldt verder dat de bond alles in werking gaat stellen om alles rondom dit affiche tot op de puntjes te regelen. Hiervoor zou een speciale commissie worden aangesteld die zich onder meer bezigt met het ontvangen van het Nederlandse elftal en hun begeleiding gedurende het verblijf in Agadir. 

Voorselectie en wedstrijdgegevens:
Verwacht wordt dat bondscoach Hervé Renard uiterlijk 15 mei zijn voorselectie bekend zal hebben gemaakt. Het duel wordt op 31 mei afgewerkt in het Grand Stade d'Agadir om 19:30 Nederlandse tijd. 
marokko
oranje
oefenduel
hervé renard
agadir
fred grim
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
eu
douane
kalifaat
sahara
vn
investering
minderjarigen
ministerie
el othmani
ontwikkeling
casablanca
mohammed vi
atlas leeuwen
tanger
marrakech
politie
hervé renard
spanje
daesh
rabat
turkije
al hoceima
aanslag
trump