FRMF overweegt 'gratis toegang' voor oefenduel Marokko vs. Oranje

sport
2
21 apr 14:30
Ticketprijzen zijn normaliter al laag, echter overweegt de Marokkaanse voetbalbond door gratis toegang de opkomst te verhogen voor het beladen affiche.
Op basis van bronnen dichtbij de Marokkaanse voetbalbond FRMF meldt het doorgaans goed ingevoerde Assabah dat er wellicht gratis toegang in het verschiet ligt voor Marokko - Oranje. Het medium meldt dat de bond dit overweegt om ondanks het lastige tijdstip en de heilige vastenmaand Ramadan toch een goed gevuld stadion te realiseren. Prijzen voor wedstrijdkaarten van het Marokkaanse elftal zijn normaal gesproken al vrij laag, het duurste ticket bedraagt zo'n 150 dirham. 

Assabah meldt verder dat de bond alles in werking gaat stellen om alles rondom dit affiche tot op de puntjes te regelen. Hiervoor zou een speciale commissie worden aangesteld die zich onder meer bezigt met het ontvangen van het Nederlandse elftal en hun begeleiding gedurende het verblijf in Agadir. 

Voorselectie en wedstrijdgegevens:
Verwacht wordt dat bondscoach Hervé Renard uiterlijk 15 mei zijn voorselectie bekend zal hebben gemaakt. Het duel wordt op 31 mei afgewerkt in het Grand Stade d'Agadir om 19:30 Nederlandse tijd. 
marokko
oranje
oefenduel
hervé renard
agadir
fred grim
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
eu
el othmani
marokkaans
sebta
trump
bestorming
festival
siam
tetouan
tv
casablanca
politie
mohammed vi
marrakech
daesh
turkije
terrorisme
tanger
moord
frankrijk
spanje
rabat
amsterdam
atlas leeuwen