Nipt gelijkspel Jong Marokko - Kameroen tijdens Islamitische Solidariteitsspelen (video)

marokko
0
12 mei '17
In het Azerbeidzjaanse Bakou bleven de Leeuwen v/d Atlas op gelijke hoogte steken tegen opponent Kameroen.

Na de eerdere 1-0 zege op groepsgenoot Saoedi-Arabie van afgelopen week, kreeg de ploeg van Jamal Sellami onlangs hun leeftijdsgenoten uit Kameroen voor zich. Het had maar even gescheeld of Jong Marokko eindigde de wedstrijd met lege handen, na in de eerste helft al op 1-0 achterstand te zijn geraakt was het Hamza Goudali van OCS Safi die de score last-minute egaliseerde. Vanuit een sublieme voorzet kon de jonge aanvaller in de 91e minuut nota bene genadeloos hard binnenkoppen.

Met momenteel 4 punten uit 2 wedstrijden op zak gaat men zich nu klaarstomen voor het derde en tevens laatste groepsduel tegen gastland Azerbeidzjan.