Een Chinese delegatie op ontdekkingstocht in Marokko

economie
8
12 jun 13:04
Het Nationale Bureau voor Toerisme (ONMT) is momenteel gastheer van een delegatie van Chinese besluitvormers en 'influencers' om hen het toerismepotentieel van het Koninkrijk te laten ontdekken en van hen de promotors van de bestemming Marokko in hun land te maken.
Het ONMT ontvangt tot 16 juni een Chinese delegatie die ongeveer vijftig Chinese belangrijke personen van reisbureau's, televisie, radio, digitale media en de geprinte media samen brengt uit drie belangrijke steden van China: Beijing , Shanghai en Guangzhou.

De steden die worden bezocht tijden hun verblijf zijn Casablanca, Rabat, Marrakech, Chefchaouen en Fez, meldt Lefr360.

"We waren onder de indruk van de plaatsen die we hebben bezocht en van de gastvrijheid, ik denk dat het Marokkaanse toeristische product voldoet aan de verwachtingen van de Chinese toerist", zei meneer Wang, een verslaggever voor het eerste Chinese televisiekanaal CCTV.

Het ONMT is partnerschappen aangegaan met 3 luchtvaartmaatschappijen (Air France, Etihad Airways en Turkish Airlines), in afwachting van directe vluchten tussen de twee landen om geregelde diensten te bieden en de toevoer vanuit China te verhogen.

China heeft een groot toeristisch potentieel. Er zijn al verschillende acties uitgevoerd door het ONMT om de promotie van Marokko op de Chinese markt te ontwikkelen en de aantrekkelijkheid te verbeteren.

Deze strategie heeft reeds zijn eerste resultaten getoond, met een verhoging van maar liefst 300% van Chinese toeristen in Marokko in het eerste kwartaal van dit jaar. Deze toename kwam ook mede na de Koninklijke beslissing om de toegangsvisum voor Chinese onderdanen op te heffen.
marokko
china
toerisme
onmt
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
ontsnappingspoging
el othmani
benaouf a
ministerie
beschuldiging
overheid
ontwikkeling
eu
wk2018
bcij
casablanca
mohammed vi
atlas leeuwen
tanger
marrakech
hervé renard
daesh
spanje
politie
rabat
turkije
al hoceima
aanslag
agadir