El Ohtmani kondigt veldbezoeken aan om te luisteren naar eisen van de bevolking (video)

marokko
45
16 jun '17
Gisteren tijdens de wekelijkse regeringsraad werd er o.a. gesproken over het gezondheidszorg strategieproject voor de periode 2017-2021 en werden er veldbezoeken aangekondigd.

De minister van Volksgezondheid hield tijdens de regeringsraad een presentatie over het project voor de bevordering van de gezondheidszorg 2017-2021. Maar voordat deze presentatie begon kwam Saad Eddine El Othmani eerst nog even terug op het bezoek van de Franse president Emmanuel Macron.  "Dit bezoek is een manier om de bilaterale betrekkingen tussen Marokko en Frankrijk te versterken", zei het hoofd van de regering.

Hierna herinnerde Saad Eddin El Othmani aan de unanieme stem in het Parlement van de wet inzake de ziektekostenverzekering voor particulieren. "Wanneer deze wet in werking treedt en dat duurt een paar jaar, zal het natuurlijk een kleine revolutie zijn met een landelijke dekkingsgraad van 90%".

El Ohtmani kondigde ook tijdens deze regeringsraad aan dat veldbezoeken in verschillende landstreken van Marokko zullen plaatsvinden om te luisteren naar de eisen van de bevolking

Youtube link

© Redactie 2017
marokko
regeringsraad
el othmani
gezondheidszorg
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?