Deal done: Fenerbahce legt Dirar voor de komende 3 seizoenen vast

sport
2
17 jun 15:30
De deal is beklonken, Marokkaanse-international Nabil Dirar zal vanaf nu te bewonderen zijn in de Turkse Super Lig.

Gistermiddag kwam de aanvaller c.q. back aan op de internationale luchthaven van Istanbul, niet onopgemerkt natuurlijk zoals bij elke nieuwe contractspeler van Fenerbahce wel het geval is. Een flinke groep Fener-supporters verzamelden zich om de ex-speler van AS Monaco die het gisteren met de clubleiding eens werd over een 3-jarige verbintenis. Hierbij is er nog de mogelijkheid om het contract eventueel met één seizoen extra te verlengen. Hoeveel er met de overgang gemoeid is gegaan is vooralsnog nog niet bekendgemaakt, de spelmaker beschikte immers over een nog één seizoen lang lopend contract bij de Monegasken.

Bij Fenerbahce, wat afgelopen seizoen als derde eindigde in de Turkse competitie, staat ook nog collega-international Aatif Chahechouhe onder contract. Hij werd de vorige transferzomer binnen gehengeld door de technische directie van de club. Overgenomen van competitiegenoot Sivasspor (gedegradeerd) kwam Chahechouhe tot redelijke cijfers deze jaargang bij de Turkse topclub: 7 goals en 5 assisten in alle competities.

Fenerbahce heeft nog geen officiële mededeling gedaan van de komst van Dirar. Verwacht wordt dat dit vandaag nog gaat gebeuren, evenals de presentatie.

marokko
nabil dirar
as monaco
fenerbahce
super lig
transfer
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
aanslag
londen
eid ul fitr
unhcr
amsterdam
verdachten
moskee
marokkaans
vluchtelingen
brand
casablanca
politie
mohammed vi
marrakech
daesh
turkije
tanger
atlas leeuwen
terrorisme
rabat
spanje
moord
hervé renard
frankrijk