Transfer Talks: Faycal Fajr maakt vertrekwens Deportivo La Coruna bekend

sport
1
17 jun 18:00
De spelmaker van Marokko en Deportivo zou elders meer aanspraak wil maken op speelminuten, bij zijn huidige werkgever zou dat nog te weinig zijn.

Faycal Fajr, die gedurende de afgelopen Afrika als één van de beteren gold voor bondscoach Hervé Renard, heeft bij zijn clubleiding een transferverzoek ingediend. Dit liet hij onlangs weten in een interview, volgens de 28-jarige middenvelder zijn de sportieve uitdagingen bij Deportivo La Coruna momenteel te weinig aanwezig. Hij kan er naar eigen zeggen niet mee leven om het ene duel wel te spelen en de 5 opvolgende wedstrijden vanaf de reservebank te moeten toekijken. Met nog een nog 1 seizoen lang lopend contract lijkt een zomers vertrek dus aanstaande.

Al twee aanbiedingen op zak
Uitgaande van de geruchten in de Spaanse media zou de 12-voudig international momenteel al 2 aanbiedingen op zak hebben. Het gaat hierbij om interesse van competitiegenoten Las Palmas en Villareal, van het concreet informeren bij de technische directie van Deportivo La Coruna lijkt nu nog geen sprake. Afgelopen jaargang stond Fajr 25 keer op het veld in de Primera Division namens Deportivo, uit deze competitieoptredens wist hij 4 assists te realiseren.

marokko
faycal fajr
deportivo la coruna
transfer
primera division
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
hirak
bcij
eu
wk2018
reizen
beschuldiging
frankrijk
ontsnappingspoging
benaouf a
brand
casablanca
mohammed vi
atlas leeuwen
tanger
marrakech
hervé renard
daesh
spanje
rabat
politie
turkije
al hoceima
aanslag
agadir