Raja Casablanca stelt oud-trainer Villareal en Club Brugge aan voor snel vertrokken Benchikha

marokko
0
21 jun '17
In navolging op de onrustige dagen op bestuurlijk niveau bij Raja Casablanca werd onlangs wéér een nieuwe hoofdcoach aangesteld.

Het gaat al tijden niet goed met Raja Casablanca, zowel in sportief opzicht als bestuurlijk. Na eerder disciplinair op de vingers te zijn getikt door de Marokkaanse voetbalbond FRMF vanwege het niet in toom kunnen houden van de supportersachterban, is er ook flink wat gerommel binnen de technische staf van de club. Na het ontslag van de in Marokko gelouterde hoofdcoach M'hamed Fakher werd de Algerijn Abdelhak Benchikha gepresenteerd als zijn opvolger. Echter vertrok deze, om nog onbekende reden, al na amper een week. 

Aanstelling van de Spanjaard Juan Carlos Garrido
Met de 48-jarige Garrido heeft Raja voorlopig weer een hoofdtrainer op het veld staan. De Spaanse oefenmeester maakte gisteren via zijn officiele Twitter-account bekend te zijn aangesteld door de technische directie. Eerder deed Garrido clubs als Villareal, Real Betis, het Egytpische Al Ahly, Club Brugge en het Saoedische Al Ettifaq aan. Garrido heeft de gewoonte om niet al te lang bij een club te blijven hangen, zijn dienstverband bij z'n voormalige werkgevers hield nooit langer stand dan één seizoen (met uitzondering van Villareal waar hij rouleerde tussen de beloften en het A-elftal). 

Het dienstverband wat met Garrido is aangegaan duurt slechts één seizoen, wel is er een optie tot verlenging met nog een seizoen opgenomen in het contract. 

© Redactie 2017
marokko
juan carlos garrido
raja casablanca
trainer
abdelhak benchikha
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?