VVV Venlo presenteert aanwinst Tissoudali, debuut in de Eredivisie aanstaande

marokko
0
27 jun '17
Het Franse Le Havre stalt contractspeler Tissoudali wederom elders, ditmaal bij het naar de Eredivisie gepromoveerde VVV Venlo.

Waar de tijdelijke overgang eerder al naar buiten werd gecommuniceerd, kon gisteren pas de inkt opdrogen van Tarik Tissoudali op het huurcontract bij zijn nieuwe club. De aanvaller die bij SC Telstar ruim 2 seizoenen furore maakte werd vorige zomer beloond met een transfer naar het buitenland. De Franse tweedeklasser Le Havre legde de uit Amsterdam-West afkomstige linksbuiten tot en met de zomer van 2020 vast, de sportieve uitdaging bleek uiteindelijk ver te zoeken. Na jammer genoeg op de tribune te zijn beland bood SC Cambuur een uitweg voor de enkelvoudig international van Jong Marokko. 

Terug in de Jupiler League
In Leeuwarden toonde de 24-jarige Tissoudali wederom zijn klasse, uit 18 competitiewedstrijden kwamen 7 doelpunten en 1 assist rollen. Genoeg voor interesse uit de Nederlandse Eredivisie, promovendus VVV Venlo zag kans en nam hem voor één seizoen over van Le Havre. Gistermiddag werd de huurdeal officieel beklonken, de spelmaker zal dan ook volgend seizoen te bewonderen zijn op het hoogste niveau van Nederland. 

© Redactie 2017
marokko
tarik tissoudali
vvv venlo
eredivisie
le havre
huurtransfer
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?