Tanger: inwoners werken samen om hun wijk op te knappen en samen eid te vieren (video's)

buitenland
12
27 jun '17
Het is inmiddels een prachtige traditie die de inwoners van de Al-Inache-wijk in Tanger voortzetten.

In de Al-Inache-wijk werden de straten versierd met ballonnen en kleurrijke slingers ter gelegenheid van Eid Ul-fitr. Deze feestelijke straatjes werden door de fotograaf Abdelaziz El Aaraj vastgelegd en gedeeld op sociale netwerken.

De fotograaf heeft de inspanningen van de inwoners van dit populaire district regelmatig vastgelegd. Hij maakte een video van hun allereerste initiatief, toen ze in 2015 hun mouwen opstroopten tijdens een ander religieus feest, Eid Ul-Adha. Ter gelegenheid van dit feest werden de straten schoongemaakt en verfraait, geeft huffpostmaroc te kennen.

Het verhaal stopte hier niet, zoals blijkt uit een andere video die een jaar geleden door Abdelaziz El Aaraj werd gedeeld, waarin de bewoners opnieuw laten zien dat zij de inspanningen ter ondersteuning van hun leefomgeving willen voortzetten.

Dit jaar legde de fotograaf opnieuw dit geweldige initiatief op beeld vast door foto's te delen van de avond voor Eid, waarin men het werk van de laatste nacht van de heilige maand Ramadan kan bewonderen. De foto's zijn te bekijken op zijn facebookpagina: facebook.com/AbdelazizAaraj

Video van het initiatief van de bewoners in 2015:

Youtube link

Video van het initiatief van de bewoners in 2016:

Youtube link

Photocredit: Abdelaziz El Aaraj

© Redactie 2017
tanger
al inache
wijk
opknappen
eid
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?