Glory Collision: Partij Ben Saddik vs. Verhoeven officieel, exacte datum volgt

sport
11
5 jul '17
De partij waar menig kickboksliefhebber op zat te wachten is aanstaande, zojuist maakte organisator Glory het nieuws wereldkundig.

Gisteren gaf de befaamde Marokkaanse kickbokser Jamal Ben Saddik in een special met Metronieuws te kennen niets liever te willen dan tegenover Rico Verhoeven in de ring te staan. Eerder dit jaar werd de 28-jarige Nederlandse wereldkampioen live in de ring geroepen door Ben Saddik. Nu is er dan ook eindelijk een ja-woord van de organisatie, echter moeten de exacte gegevens van de partij nog worden vastgesteld.

Het is niet de eerste keer dat de 2 vechtersbazen elkaar treffen. In 2011 sloeg Ben Saddik tijdens zijn debuut de Brabander knock-out. Aanvankelijk zou men in mei al de handschoenen weer aantrekken voor deze pot, echter verhinderde een blessure van de Marokkaan dit.

Dit zal voor Verhoeven niet de laatste krachtmeting met een Marokkaanse tegenstander van formaat zijn. Badr Hari die momenteel volop trainende is gedurende zijn detentie, zal de Nederlander nogmaals treffen in een rematch. De uitvoering hiervan zal nog even op zich laten wachten tot begin volgend jaar.

© Redactie 2017
glory
ben saddik
verhoeven
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?