Kijktip: vanavond diepte-interview met Adel Taarabt op Arryadia

sport
3
8 jul '17
Voor de geïnteresseerden en de liefhebbers van het Marokkaanse voetbal is er vanavond een uitgebreid gesprek met Taarabt op de Marokkaanse sportzender.

Na de laatste jaren steeds meer en meer het imago van 'enfant terrible' te hebben gekregen, doet de 28-jarige technicus tegenover Arryadia zijn verhaal.

Na bij Marokko verbannen te zijn door toenmalig bondscoach Badou Zaki ging het ook in clubverband steeds meer bergafwaarts met het ooit zo veelbelovende talent. Nadat AC Milan hem niet meer wilde of kon behouden keerde hij terug naar z'n contractclub QPR.

Daar had hij continu mot met hoofdcoach Harry Redknapp. In de zomer verloste Portugees kampioen SL Benfica de Premier League-formatie van de aanvaller. Ook daar wou het helaas niet vlotten, de spelmaker kwam al snel niet meer in de plannen van de trainer voor.

Afgelopen winter diende een nieuwe kans zich aan, in de Serie A wel te verstaan. Genoa CFC huurde de middenvelder voor langere tijd, echter lijkt ook deze overgang niet heel succesvol te gaan worden.

Vanavond dus meer duidelijkheid en wellicht ook wat meer over het leven van de technische voetballer in kwestie. De uitzending begint om ongeveer 23:30 uur Nederlandse tijd, te zien dus op Arryadia.

© Redactie 2017
arryadia
taarabt
interview
kijktip
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?