Update: Nouri's situatie zeer stabiel nu, minder medicatie nodig

sport
5
9 jul 20:35
De Amsterdammers laten weten dat de situatie van de speler niet verslechterd is, gesproken wordt over een zeer stabiele status.
Zojuist liet Ajax via de officiële kanalen weten dat het oefenduel tegen Rijnsburgse Boys afgelast is. De spelersgroep zou zich niet in staat achten om te spelen, dit heeft alles te maken met de situatie rondom Nouri.

Verder geeft men een update over de gezondheidsstatus van de middenvelder. Te lezen is: "Zondagavond rond 19.00 uur was Nouri's situatie zeer stabiel. Na een relatief goede nacht en dag heeft hij minder medicatie nodig. De middenvelder wordt nog wel in slaap gehouden op de Intensive Care. Tot maandagavond worden er geen updates vanuit Oostenrijk verwacht."

Ter herinnering, de 20-jarige Nouri stortte gistermiddag tijdens het oefenduel met Werder Bremen ineen als gevolg van hartritmestoornissen. Op het veld lukte het de aanwezige medici het toptalent te reanimeren. Per traumahelikopter werd hij overgebracht naar het ziekenhuis waar hij in slaap verder wordt behandeld.

Photocredit: Ajax TV
nouri
stabiel
ajax
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
eredivisie
essaouira
hirak
gedrang
el omari
marokkanen
champions league
zorgvrienden
collectiviteit
sidi boulaalam
casablanca
atlasleeuwen
mohammed vi
tanger
marrakech
hervé renard
spanje
rabat
daesh
politie
turkije
wk 2018
aanslag
al hoceima