Badou Zaki terug in Marokko bij IRT Tanger na bekerwinst Algerije (video)

sport
1
10 jul 15:03
De oud-bondscoach van Marokko vervolgt zijn trainerscarrière in de Botola Pro, de komende 2 seizoenen aan het roer bij IRT Tanger.
Afgelopen woensdag hengelde trainer Badou Zaki de Algerijnse beker binnen met zijn formatie CR Belouizdad, de zevende in de historie van die club. Met deze zege tekende hij dan ook meteen voor zijn laatste wedstrijd bij de club die hem ophaalde bij de Marokkaanse voetbalbond, vanaf komend seizoen is ex-bondscoach van de Leeuwen v/d Atlas weer actief in de Marokkaanse competitie Botola Pro. 

Details contract IRT Tanger
Onlangs werd Zaki officieel gepresenteerd tegenover de aanwezige pers. De club van voorzitter Abdelhamid Aberchane liet zich meteen uit over de details van het dienstverband, Zaki zal maandelijks een salaris van 350.000 dirham opstrijken. Gedurende 2 seizoenen lang staat de coach onder contract, inbegrepen zijn een auto van de zaak en een villa in diezelfde stad. Mocht hij met IRT Tanger, wat natuurlijk de ambitie is, een prijs binnen halen dan ontvangt hij hiervoor vanzelfsprekend premies bovenop zijn reguliere inkomen. 

Bekijk hieronder het afscheid van de Algerijnse fans op de internationale luchthaven Houari Boumedienne: 


YouTube link: https://www.youtube.com/watch?v=Ip57Hv4BNqQ

marokko
badou zaki
irt tanger
cr belouizdad
algerije
trainer
botola pro
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
eredivisie
essaouira
hirak
gedrang
el omari
marokkanen
champions league
zorgvrienden
collectiviteit
sidi boulaalam
casablanca
atlasleeuwen
mohammed vi
tanger
marrakech
hervé renard
spanje
rabat
daesh
politie
turkije
wk 2018
aanslag
al hoceima