Hakimi krijgt kans om Zidane te overtuigen tijdens voorbereiding VS, definitieve plek in eerste lonkt

sport
0
13 jul 18:04
Na eerdere berichten dat hij op de transferlijst zou zijn gezet neemt Zidane de Marokkaanse back gewoon mee naar de USA Tour van de Koninklijke.
Achraf Hakimi geldt al jaren als een groot talent binnen de jeugdopleiding van Real Madrid. Dat imago lijkt nu gestalte te gaan krijgen in de vorm van vaste aansluiting bij het eerste van de regerend Spaans kampioen.

Eerder doken er verschillende berichten op in de Spaanse media dat de clubleiding Hakimi tijdelijk elders wilde stallen. Het goed ingevoerde Marca meldt vandaag dat Hakimi definitief kan gaan aansluiten bij het eerste van de club als hij coach Zinedine Zidane kan overtuigen de komende weken.

Met het ogenschijnlijke vertrek van back Danilo zou de 18-jarige Hakimi heel goed als vervanger kunnen doen in het sterrenensemble van Zidane.

In de VS bereidt Real zich voor op de Europese Supercup-wedstrijd tegen Manchester United. Geoefend zal er worden tegen FC Barcelona en Manchester City. Wellicht dat Hakimi tijdens één van deze duels aan bod gaat komen.
hakimi
real madrid
zidane
usa
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
al hoceima
italië
ambassade
fez
moskee
koken
israel
demonstratie
celstraf
pvv
casablanca
politie
mohammed vi
marrakech
daesh
tanger
turkije
atlas leeuwen
rabat
terrorisme
spanje
hervé renard
moord
frankrijk