Hakimi krijgt kans om Zidane te overtuigen tijdens voorbereiding VS, definitieve plek in eerste lonkt

sport
0
13 jul 18:04
Na eerdere berichten dat hij op de transferlijst zou zijn gezet neemt Zidane de Marokkaanse back gewoon mee naar de USA Tour van de Koninklijke.
Achraf Hakimi geldt al jaren als een groot talent binnen de jeugdopleiding van Real Madrid. Dat imago lijkt nu gestalte te gaan krijgen in de vorm van vaste aansluiting bij het eerste van de regerend Spaans kampioen.

Eerder doken er verschillende berichten op in de Spaanse media dat de clubleiding Hakimi tijdelijk elders wilde stallen. Het goed ingevoerde Marca meldt vandaag dat Hakimi definitief kan gaan aansluiten bij het eerste van de club als hij coach Zinedine Zidane kan overtuigen de komende weken.

Met het ogenschijnlijke vertrek van back Danilo zou de 18-jarige Hakimi heel goed als vervanger kunnen doen in het sterrenensemble van Zidane.

In de VS bereidt Real zich voor op de Europese Supercup-wedstrijd tegen Manchester United. Geoefend zal er worden tegen FC Barcelona en Manchester City. Wellicht dat Hakimi tijdens één van deze duels aan bod gaat komen.
hakimi
real madrid
zidane
usa
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
eredivisie
essaouira
hirak
gedrang
el omari
marokkanen
champions league
zorgvrienden
collectiviteit
sidi boulaalam
casablanca
atlasleeuwen
mohammed vi
tanger
marrakech
hervé renard
spanje
rabat
daesh
politie
turkije
wk 2018
aanslag
al hoceima