Nieuwe spectaculaire fontein in Casablanca gesloten wegens vandalisme en vervuiling

buitenland
17
13 jul 22:00
Geconfronteerd met de toename van vandalisme en vervuiling door achtergelaten afval, heeft de lokale ontwikkelingsmaatschappij Casa Aménagement besloten om de fontein op het Mohammed V plein te sluiten.
Nog maar net geopend voor het grote publiek is de nieuwe fontein op het Mohammed V plein nu alweer gesloten. Dit is besloten door Casa Aménagement, de plaatselijke ontwikkelingsmaatschappij die in het bijzonder verantwoordelijk is voor dit project, meldt Lefr360.

Op hun Facebook-pagina publiceerde Casa Aménagement foto's die ronduit beschamend zijn. Er is allerlei afval te zien zowel in de fontein als de directe omgeving, waar de onderhoudsploeg dagelijks mee wordt geconfronteerd. "Veel delen van deze ruimte worden bedolven onder het vuil", betreurt het bedrijf.

Ook bezoekers zijn verantwoordelijk voor het schoonhouden van de fontein. Casa Aménagement roept bezoekers op om alerter te zijn en te participeren in het schoonhouden van deze ruimte, "vooral omdat er 14 vuilnisbakken op het plein staan". Of ze daarmee willen aangeven dat de fontein op korte termijn weer open wordt gesteld is niet duidelijk. 
marokko
casablanca
fontein
vervuiling
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
israel
italië
nouri
school
islamitische
dekker
tempelberg
celstraf
minderjarig
ajax
casablanca
politie
mohammed vi
marrakech
daesh
tanger
turkije
atlas leeuwen
rabat
terrorisme
spanje
hervé renard
moord
frankrijk