Nieuwe spectaculaire fontein in Casablanca gesloten wegens vandalisme en vervuiling

buitenland
16
13 jul 22:00
Geconfronteerd met de toename van vandalisme en vervuiling door achtergelaten afval, heeft de lokale ontwikkelingsmaatschappij Casa Aménagement besloten om de fontein op het Mohammed V plein te sluiten.
Nog maar net geopend voor het grote publiek is de nieuwe fontein op het Mohammed V plein nu alweer gesloten. Dit is besloten door Casa Aménagement, de plaatselijke ontwikkelingsmaatschappij die in het bijzonder verantwoordelijk is voor dit project, meldt Lefr360.

Op hun Facebook-pagina publiceerde Casa Aménagement foto's die ronduit beschamend zijn. Er is allerlei afval te zien zowel in de fontein als de directe omgeving, waar de onderhoudsploeg dagelijks mee wordt geconfronteerd. "Veel delen van deze ruimte worden bedolven onder het vuil", betreurt het bedrijf.

Ook bezoekers zijn verantwoordelijk voor het schoonhouden van de fontein. Casa Aménagement roept bezoekers op om alerter te zijn en te participeren in het schoonhouden van deze ruimte, "vooral omdat er 14 vuilnisbakken op het plein staan". Of ze daarmee willen aangeven dat de fontein op korte termijn weer open wordt gesteld is niet duidelijk. 
marokko
casablanca
fontein
vervuiling
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
eredivisie
essaouira
hirak
gedrang
el omari
marokkanen
champions league
zorgvrienden
collectiviteit
sidi boulaalam
casablanca
atlasleeuwen
mohammed vi
tanger
marrakech
hervé renard
spanje
rabat
daesh
politie
turkije
wk 2018
aanslag
al hoceima