Transfer Talks: 'Ajax brengt bod van 14 miljoen euro uit voor FC Barcelona's El Haddadi'

sport
0
16 jul 11:45
Het nieuws hing al langer in de lucht, nu echter lijkt er versnelling in de zaak te zijn gekomen.
Als we het goed ingevoerde Spaanse medium Sport mogen geloven dan lijkt Ajax er alles aan te doen om Munir El Haddadi binnen te hengelen. Sport, waarvan algemeen bekend is dat het met betrouwbare informatie over Barca-spelers komt, meldt zojuist dat de Amsterdammers een bod van maar liefst 14 miljoen euro hebben uitgebracht voor de jonge spelmaker. Na zijn terugkeer van de huurperiode bij Valencia CF is er geen plek voor het jeugdexponent in de selectie van de Catalanen, vandaar ook dat er vanuit de clubleiding wordt gezocht naar een passende oplossing voor hun contractspeler. 

Afgelopen seizoen kwam de 21-jarige aanvaller tot 7 doelpunten in 36 officiële optredens voor Valencia CF, in de huurovereenkomst was een optie tot koop bedongen. Echter werd deze niet gelicht vanwege de slechte financiële situatie bij Valencia. Naast Ajax zouden ook Zenit Sint-Petersburg en SSC Napoli zich willen versterken met El Haddadi. 

Marokkaans-international in wording
El Haddadi staat momenteel geregistreerd als Spaans A-international, echter door zijn eigen voornemen en het door de Marokkaanse bond in gang gezette switch-proces lijkt het een kwestie van tijd voordat hij de titel van Marokkaans-international gaat dragen. Ter herinnering, de FC Barcelona-speler speelde slechts één officiële interland voor de Spanjaarden. Sindsdien is hij volledig uit beeld bij de A-ploeg, één van de redenen dat hij uiteindelijk toch voor Marokko opteert. 


marokko
munir el haddadi
fc barcelona
ajax
transfer
primera division
eredivisie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
al hoceima
italië
celstraf
fez
demonstratie
drugshandel
ambassade
moskee
israel
koken
casablanca
politie
mohammed vi
marrakech
daesh
tanger
turkije
atlas leeuwen
rabat
terrorisme
spanje
hervé renard
moord
frankrijk