Saudische koning Salman bezoekt deze zomer Tanger, 827 hotelkamers geboekt

marokko
39
16 jul '17
Net zoals bijna iedere zomerperiode doet de Saudische vorst ook dit jaar Tanger aan en laat dat niet onopgemerkt gebeuren.

Het Marokkaanse medium Le360 kondigde onlangs de komst van een wel heel speciale gast aan. De bron meldt dat Marokko over enkele dagen de Saudische koning Salman gaat verwelkomen, verwacht wordt dat de vorst net zoals tijdens de voorgaande bezoeken van het Saudische koningshuis het groots gaat aanpakken. Er zouden maar liefst 827 hotelkamers zijn geboekt in de kuststad. Zo zou één accommodatie, het Mirage hotel, helemaal zijn afgehuurd voor de koning, zijn familie en meegereisde delegatie. 

Zijn komst staat gepland op 21 juli, op het vliegveld vindt er dan een korte welkomstceremonie plaats waar enkele officials van de Marokkaanse overheid bij aanwezig zullen zijn. 

Koning Salman niet de enige royalty deze zomer in Tanger
Verder meldt Le360 dat de Saudische koning niet de enige royalty zal zijn die Tanger gaat bezoeken deze zomer. Verder wordt ook de komst verwacht van onder andere de Franse president Emmanuel Macron, Duits bondskanselier Angela Merkel en koning Abdullah van Jordanië. 

© Redactie 2017
marokko
saoedi-arabië
koning salman
tanger
vakantie
zomer
koninklijk huis
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?