Koning Salman van Saoedi-Arabië vandaag aangekomen in Tanger (video)

marokko
81
24 jul '17
Koning Salman van Saoedi-Arabië arriveerde vanmiddag in Tanger voor een privé verblijf van een maand.

Koning Salman wordt vergezeld door een grote delegatie met inbegrip van de leden van zijn familie. Tijdens zijn afwezigheid zal zijn zoon, kroonprins Mohammad bin Salman, tijdelijk de leiding overnemen in Saoedi-Arabië.

Koning Salman landde vandaag aan het eind van de middag op de internationale luchthaven Ibn Battouta in Tanger. Hij werd hier ontvangen door het hoofd van de Marokkaanse regering, Saad Eddine El Othmani, de Wali van de Tanger-Tetouan-Al Hoceima-regio, Mohamed El Yakoubi, de voorzitter van de Regionale Raad, Ilyas El Omari, Tanger's burgemeester, Bashir Abdellaoui, en nog vele andere hooggeplaatste functionarissen.

Wat logistiek betreft zijn er 924 kamers geboekt in de meest prestigieuze hotels in de stad. Daarnaast staan er 453 luxe auto's afkomstig uit Casablanca, Marrakech en Rabat ter beschikking van de Saoedische koning en zijn delegatie.

Er zijn ook bewakingscamera's geïnstalleerd in de omgeving van de koninklijke residentie en op de stranden in de directe omgeving. Afgelopen woensdag landde er al een een vliegtuig met een staf van 143 mannen en vrouwen aan boord, zij zullen de keuken en het huishouden bedienen, meldt Lefr360.

Het is voor het derde opeenvolgende jaar dat koning Salman de stad Tanger voor zijn zomervakantie heeft gekozen. De Saoedische heerser koos eerder voor de Franse Rivièra.

Youtube link

© Redactie 2017
marokko
tanger
koning
salman
saoedi-arabië
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?