Update: Ajax maakt meer bekend over huidige situatie Nouri

sport
19
25 jul '17
Net zoals Ajax eerder netjes deed, communiceert het ook vandaag over de medische situatie van hun contractspeler.

Zoals eenieder bekend is stortte Nouri een aantal weken geleden in elkaar gedurende een oefenwedstrijd tegen Werder Bremen als gevolg van een hartritmestoornis.

Via de officiële kanalen maakte Ajax het volgende bekend:

"Namens de familie Nouri kan Ajax melden dat Abdelhak van de intensive care af is. Hij wordt momenteel verzorgd op een afdeling die in ziekenhuistermen 'medium care' heet. De 20-jarige middenvelder, die op zaterdag 8 juli jl. tijdens Ajax-Werder Bremen met hartfalen te maken kreeg en als gevolg daarvan gereanimeerd moest worden, wordt al enige tijd niet meer medisch in slaap gehouden.

Ook heeft hij inmiddels volledig zelfstandig functionerende ademhaling. Verder is zijn situatie onveranderd ten opzichte van de vorige update, dus stabiel maar met ernstige en blijvende hersenschade.

De familie Nouri bedankt nogmaals iedereen die op enigerlei wijze betrokkenheid heeft getoond en steun heeft gegeven en vraagt tot slot aan een ieder om door te gaan met de smeekgebeden voor Abdelhak."

Vergeet Nouri dus niet in jullie dua's. Allah, subhanahu wa ta'ala, is de enige die hem kan genezen en onze smeekbedes zullen verhoord worden Incha'Allah!

© Redactie 2017
nouri
update
situatie
ajax
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?