Marwan Kenzari wellicht Jafar in Aladdin-film
De Nederlandse acteur Marwan Kenzari gaat mogelijk de rol van schurk Jafar spelen in de live action-versie van de Disney-hit Aladdin. Zijn agent heeft vrijdag een bericht daarover van The Hollywood Reporter bevestigd.
05 August 2017
shownieuws

Kenzari was eerder deze zomer te zien in de Tom Cruise-film The Mummy en speelt later dit jaar in de remake van de Agatha Christie-roman Murder on the Orient Express. In deze film zijn ook sterren als Johnny Depp, Kenneth Branagh en Judi Dench te zien.

Disney maakt momenteel live action-versies van een aantal grote animatiehits. The Jungle Book en Beauty and the Beast waren afgelopen jaar al grote successen. Aladdin vertelt het verhaal over een arme jongen die om de liefde van een prinses te winnen op zoek gaat naar een wonderlamp die al zijn wensen kan vervullen.

De animatiefilm was in 1992 een enorme hit, onder meer door de stem van Robin Williams als de Geest. Deze rol wordt in de nieuwe versie vertolkt door Will Smith. Schurk Jafar is een van de meest memorabele Disney-personages van de afgelopen decennia.

© ANP 2017
aladdin
jafar
kenzari
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi