De tweede editie van het China-Afrika investeringsforum zal plaatsvinden in Marrakech

economie
0
8 aug 17:45
De 2e editie van het China-Africa Investment Forum (CAIF) vindt plaats op 27 en 28 november in Marrakech, met meer dan 400 Chinese en Afrikaanse economische besluitvormers die twee dagen conferenties en zakelijke bijeenkomsten bijwonen.
Het doel van CAIF is het creëren en bevorderen van duurzame partnerschappen met een hoge toegevoegde waarde, met name in de industrie, meldden de organisatoren in een verklaring. Eén van de mede-organisatoren is het Marokkaanse ministerie van Industrie, Investeringen, Handel en Digitale Economie.

Twee dagen van lezingen en discussies zullen worden besteed aan de financiële gevolgen van de nieuwe zijderoute voor de Afrikaanse economieën en de oplossingen om maximaal te profiteren van deze nieuwe dynamiek, die erop gericht is om van het continent een industrieel platform te maken. Tegelijkertijd zullen praktische workshops worden gegeven om het economisch beleid en de Chinese en Afrikaanse operationele omgevingen te begrijpen.

De minister van Industrie, Investeringen, Handel en Digitale Economie, Moulay Hafid Elalamy, zei "de organisatie van deze belangrijke gebeurtenis maakt deel uit van een proactieve en strategische aanpak uitgevoerd op het hoogste niveau van de Marokkaanse overheid".
marokko
marrakech
china
afrika
investeringsforum
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
barcelona
mekka
aanslag
voorselectie
gewonden
aanslagen
migranten
doden
pelgrims
qatar
casablanca
mohammed vi
politie
marrakech
tanger
daesh
atlas leeuwen
rabat
turkije
hervé renard
spanje
terrorisme
moord
afrika cup