Mers El Kheir: arrestatie van een gevaarlijke bende

buitenland
1
10 aug 12:02
Mishandelingen met messen, beroving, ontvoering en groepsverkrachting. Mers El Kheir (prefectuur Skhirat-temara) kan na een hoop dramatische incidenten opgelucht adem halen na de arrestatie van een gevaarlijke bende.
De inwoners van Mers El Kheir zijn opgelucht na de arrestatie van een aantal individuen die een bende vormde en betrokken waren bij diverse ernstige misdaden. Deze bende zaaide terreur met verschillende misdaden, waaronder de ontvoering en groepsverkrachting van een zwangere vrouw.

De zwangere vrouw werd ontvoerd door twee leden van de bende die haar meenamen naar een bos in El Menzeh in Rabat, waar ze slachtoffer werd van een groepsverkrachting.

Volgens de krant Assabah is het hoofd van de bende, genaamd "Weld Hemmou", gearresteerd in Hay Chigha in Temara. Hij bekende ook verschillende andere misdrijven, waaronder de aanval op een jonge man en de verkrachting van zijn partner en een overval in een winkelcentrum in El Menzeh.

Volgens dezelfde bron verklaarde "Weld Hemmou" dat de groepsverkrachting van de zwangere vrouw in opdracht was van een persoon die nog een rekening had te vereffenen met het slachtoffer.
marokko
mers el kheir
bende
arrestatie
ontvoering
groepsverkrachting
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
beschuldiging
bcij
benaouf a
ontsnappingspoging
wk2018
palestina
eu
brand
hirak
coup
casablanca
mohammed vi
atlas leeuwen
tanger
marrakech
hervé renard
daesh
spanje
politie
rabat
turkije
al hoceima
aanslag
agadir