Ahannach maakt droomoverstap, verlaat de Jupiler League voor de Premier League

sport
4
10 aug 14:03
Maar weinig profvoetballers kunnen het 'tussenstation', de Eredivisie, overslaan om meteen op het hoogste niveau in Engeland actief te zijn.
De bij DWS opgeleide Soufyan Ahannach is binnenkort te bewonderen op het hoogste niveau in Engeland, de Premier League. Het transfernieuws werd vanochtend wereldkundig gemaakt, Ahannach tekent bij Brighton Hove & Albion een verbintenis die hem minstens 3 seizoenen bindt aan de Premier League-formatie. In de overeenkomst is tevens de optie voor nog een extra seizoen opgenomen.

Met name de laatste 2 seizoenen ontpopte Ahannach zich als een ware sleutelspeler voor Almere City. Mede door zijn inzet van het afgelopen seizoen, 18 goals en 15 assists uit 38 competitiewedstrijden, wist zijn club zich te plaatsen voor de play-offs die naar de Eredivisie leiden. Die gang naar het hoogste niveau in Nederland bleef helaas uit.

Mede door het uitblijven van concrete interesse vanuit de Eredivisie koos de aanvaller voor dit in de eerste plaats sportieve en in de tweede plaats lucratieve avontuur. Hoeveel Brighton over heeft gemaakt voor Ahannach is vooralsnog nog niet bekend gemaakt.
ahhanch
brighton hove albion
overstap
premier league
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
ontsnappingspoging
el othmani
benaouf a
ministerie
beschuldiging
overheid
ontwikkeling
eu
wk2018
bcij
casablanca
mohammed vi
atlas leeuwen
tanger
marrakech
hervé renard
daesh
spanje
politie
rabat
turkije
al hoceima
aanslag
agadir