Transfer Talks: Lazaar kan tijdelijk bij Newcastle United weg, promovendus uit Serie A meldt zich

sport
0
30 aug '17
Het Engelse avontuur lijkt voortijdig ten einde voor de Marokkaanse back, een verhuur voor in ieder geval dit seizoen lonkt.

Diverse Italiaanse bronnen en het dikwijls goed ingevoerde Almarssadpro maken melding van het tijdelijke vertrek van de 25-jarige Achraf Lazaar bij Newcastle United.

Waar de Marokkaans-international nauwelijks aan de bak kwam afgelopen seizoen, veelal door blessureleed, heeft nu als gevolg dat hij niet voorkomt in de plannen van coach Rafael Benitez.

Door het gebrek aan speelminuten bij z'n club verloor hij ook zijn plek in de selectie van het Marokkaanse elftal. Nu wordt hem echter wel de mogelijkheid geboden sportieve stappen te maken.

Lazaar zou naar alle waarschijnlijkheid al op weg zijn naar de competitie waar het allemaal voor hem begon, de Serie A. Promovendus Benevento zal hem daar onderdak bieden. Afgelopen zomer nam Newcastle United Lazaar over van US Palermo, sindsdien speelde hij slechts 11 officiële wedstrijden voor de dit seizoen naar de Premier League teruggekeerde club.

Photocredit: Coming Home Newcastle

© Redactie 2017
transfer
talks
lazaar
newscastle united
benevento
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?