Beoordeling van de overheid: El Othmani houdt ontmoeting met politieke partijen

algemeen
2
8 sep 11:49
Het hoofd de regering, Saad-Eddine El Othmani, ontmoette woensdagavond in Rabat de vertegenwoordigers van de politieke partijen die de meerderheid vormen (PJD, RNI-UC, MP, USFP, PPS).
Tijdens deze vergadering werd de balans opgenomen van de eerste vier maanden van de huidige regering, meldt Lefr360. Een verslag hiervan wordt volgende week in Rabat gepresenteerd op een conferentie met vertegenwoordigers van politieke partijen, vertegenwoordigers van het maatschappelijk middenveld, het bedrijfsleven en de pers.

Niet alle politieke partijleiders hebben woensdag de vergadering bijgewoond. Dit werd gekenmerkt door de afwezigheid van Abdelilah Benkirane, secretaris-generaal van de de Partij van Rechtvaardigheid en Ontwikkeling (PJD) en die van Driss Lachgar, nummer één van de de Socialistische Unie van Volkskrachten (USFP), die respectievelijk vertegenwoordigd waren door Slimane El Amrani, adjunct-secretaris-generaal van de PJD en Mohamed Ben Abdelkader, minister (namens USFP) belast met de hervorming van de overheidsadministratie.
marokko
el othmani
overheid
beoordeling
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
myanmar
whatsapp
bende
arrestatie
agadir
autoriteiten
uitbreiden
amsterdam
rohingya
diefstal
casablanca
mohammed vi
politie
tanger
marrakech
atlas leeuwen
daesh
spanje
rabat
hervé renard
turkije
aanslag
al hoceima
trump