Hans Kraay Jr. : 'Mis Hakim Ziyech bij Oranje'

sport
1
11 sep 13:05
Ruim 2 jaar na dato kan het er bij FOX Sports-verslaggever Hans Kraay Jr. nog steeds niet in dat Hakim Ziyech geen speler is van Oranje.
Afgelopen zaterdag, toen Ajax PEC Zwolle ontving in de Johan Cruijff Arena, was maar weer eens duidelijk dat de klasse van middenvelder Hakim Ziyech het spelverloop en het eindresultaat sterk bepaalde.

Hans Kraaij Jr. benadrukte dit nog maar eens als vaste tafelgast bij het FOX Sports praatprogramma, de Tafel van Kees. De analist heeft lovende woorden over de Marokkaans-international: "Natuurlijk, hij moet het laten zien tegen Manchester United, Rosenborg en Nice, maar toch: als ik het Nederlands elftal zie, dan mis ik Ziyech."

Dat de middenvelder zelf ook de intentie had om voor Oranje uit te komen en die kant op neigde te gaan wordt nog maar eens onderstreept door de volgende uitspraak van Kraay Jr. : "Ik vind het nog steeds een gemiste kans voor open doel, want hij heeft me letterlijk verteld: als Van Basten en Blind bij mij op de stoep hadden gestaan, had ik voor het Nederlands elftal gekozen."

Beter dan alledrie de huidige middenvelders van Oranje


Kraay Jr. gaat vervolgens door met zijn loftrompet over de spelverdeler van de Amsterdammers: "Ik zie bij hem dingen die spelers van het Nederlands elftal niet hebben. Als ik hem vergelijk met alle Nederlandse spelers, ook in het Nederlands elftal, is hij gewoon beter dan alle drie de middenvelders die hebben gespeeld tegen Frankrijk en Bulgarije."

Photocredit: NOS Voetbal
ziyech
kraay
oranje
missen
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
essaouira
eredivisie
gedrang
toerisme
hirak
china
koning
hakim ziyech
ajax
complot
casablanca
atlasleeuwen
mohammed vi
tanger
marrakech
hervé renard
spanje
rabat
daesh
politie
turkije
wk 2018
aanslag
al hoceima