Prinses Lalla Hasnaa bezoekt het 'Vancouver Aquarium Maritiem Wetenschapscentrum'

buitenland
0
14 sep 13:05
Prinses Lalla Hasnaa bracht eerder deze week een bezoek aan het 'Vancouver Aquarium Maritiem Wetenschapscentrum' in Canada.
Het 'Vancouver Aquarium Maritiem Wetenschapscentrum' is één van de grootste aquariums in Noord-Amerika en is een non-profit organisatie. Het is sinds 1956 open voor het publiek en herbergt meer dan 70.000 zeedieren. Naast de toeristische attractie is het een centrum voor maritiem onderzoek en de instandhouding en rehabilitatie van zeedieren.

Prinses Lalla Hasna bezocht het zogenaamde "Wet Lab" waar o.a. bewustwordingsworkshops voor kinderen worden gehouden, gewijd aan milieu-educatie en de bescherming van maritieme biodiversiteit, meldt medias24.

Prinses Lalla Hasnaa heeft daarna een werksessie gehouden met dr. John Nightingale, de directeur van het centrum en James Bartram, de vice-voorzitter belast met het opleidingsprogramma van het centrum. De werksessie richtte zich op manieren om de samenwerking te versterken tussen het 'Vancouver Aquarium Maritieme Wetenschapscentrum'  en de 'Mohammed VI Stichting voor Milieubescherming, Milieu educatie en Bescherming van Maritieme Biodiversiteit'.
lalla hasnaa
vancouver
aquarium
wetenschapscentrum
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
wk 2018
essaouira
el othmani
china
frankrijk
frmf
botola pro
caf
vrouwen
west bromwich albion
casablanca
mohammed vi
atlasleeuwen
marrakech
tanger
hervé renard
rabat
spanje
daesh
politie
turkije
aanslag
al hoceima
agadir