Harley-Davidson organiseert de grootste motorparade in Marokko

marokko
2
16 sep '17
Harley-Davidson Marokko viert de 115e verjaardag van het merk en gaat dat groots aanpakken!

Voor deze gelegenheid brengt Legendco, de exclusieve importeur en distributeur van Harley-Davidson in Marokko, de hele Harley-gemeenschap bij elkaar in Casablanca op zaterdag 23 september.

De kick-off van de festiviteiten wordt gegeven om 13:00 uur, met de grootste motorparade in Marokko, waarbij meer dan 300 Harley-Davidson motoren door de belangrijkste straten van Casablanca rijden. Een escort zorgt voor een soepele doorgang en vermijdt het stoppen bij stoplichten om het ​​konvooi verenigd te houden, meldt medias24.

De schijnwerpers richten zich vervolgens op Morocco Mall, waar de motorrijders en gasten van Harley-Davidson zullen stoppen voor het Internationale Stunt Kampioenschap. Dit evenement georganiseerd door enthousiastelingen, waar Harley-Davidson Marokko zich bij voegt, beoogt de ontwikkeling van motorsport in Marokko in de spotlights te zetten.

Opgemerkt moet worden dat Harley-Davidson Marokko een groeiend succes ondervindt met een steeds groter aantal Harley-rijders. "We tellen nu meer dan 1000 Harley-rijders", zei Yasmine Sekkat, directeur van Legendco.

Harley-Davidson Marokko kreeg onlangs de prijs "Beste Prestaties van het Jaar van dealers in de MENA-regio" (Midden-Oosten en Noord-Afrika) toegekend in Los Angeles.

© Redactie 2017
marokko
harley-davidson
motorparade
casablanca
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?