Update: situatie Abdelhak Nouri onveranderd

sport
2
23 okt '17
Na alle foutieve berichten en geruchten die de ronde doen besloot Ajax een nieuwe update rondom hun speler te communiceren.

Het is niemand ontgaan, zowel in Nederland als in het buitenland, dat Ajax-middenvelder Abdelhak Nouri begin juli als gevolg van hartfalen blijvende hersenschade opliep.

De laatste update over de medische situatie van het 20-jarige jeugdexponent dateert van 25 juli. Sinds die tijd bleef het stil rondom de speler in kwestie, gevolg hiervan is dat er verschillende foutieve informatie de wereld in werd geholpen. Mede hierdoor besloot Ajax in samenspraak met familie Nouri een nieuw persbericht te publiceren.

Deze luidt als volgt: De familie laat weten dat Abdelhak momenteel op een ‘gewone’ verpleegafdeling van een ziekenhuis verblijft. Zijn situatie wordt omschreven als stabiel, met zelfstandige hartslag en ademhaling. De familie laat tevens weten hoop te houden en veel kracht en vertrouwen te halen uit het geloof, maar ook uit de vele steunbetuigingen. De familieleden willen daar langs deze weg nogmaals hun dank voor uitspreken en zij vragen tot slot om door te gaan met de smeekgebeden voor Abdelhak.

Photocredit: NOS Voetbal

© Redactie 2017
nouri
ajax
update
onveranderd
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?