WK 2018: Tannane voor 6 weken uit roulatie, liesblessure geconstateerd

sport
1
26 okt '17
Bondscoach Hervé Renard kan dus in ieder geval niet over deze vleugelspits beschikken tegen de Ivorianen.

Nadat Ousamma Tannane afgelopen weekend al snel het veld moest verlaten tegen Villareal, is er vandaag meer duidelijk over het kwetsuur wat hem aan de kant hield. Zijn club, UD Las Palmas, communiceerde gisteren via de officiële kanalen dat een MRI-scan heeft uitgewezen dat de international het aan zijn lies heeft.

De vermoedelijke uitvalperiode bedraagt om en nabij de 6 weken. Een flinke streep door de rekening voor bondscoach Hervé Renard, tijdens zijn laatste optreden voor Marokko (red. 1-3 winst tegen Zuid-Korea) was de oud-speler van onder andere Heracles Almelo en Saint-Étienne maar liefst 2 maal trefzeker.

Volledige selectie Renard binnenkort bekend
Het zal niet lang duren of de Franse coach onthult zijn volledige definitieve selectie. Dit zal tegen het einde van deze kalendermaand zijn, in de Marokkaanse media circuleerden eerder deze week de namen van het Botola Pro-trio Achraf Bencharki (Wydad Casablanca), Abdelilah El Hafidi (Raja Casablanca) en Badr Boulahroud (FUS Rabat). Zij zouden net als Tannane dat aanvankelijk deed ook deel uitmaken van de selectie die afreist naar Ivoorkust.

Photocredit: Yahoo Sports

© Redactie 2017
tannane
geblesseerd
wk2018
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?