Versterking van de Marokkaanse-Indonesische betrekkingen op verschillende gebieden

economie
3
27 okt 20:31
Indonesië streeft naar versterking van de betrekkingen met Marokko op diverse gebieden, zei de Indonesische ambassadeur in Rabat.
"Indonesië wil zijn betrekkingen met het Koninkrijk versterken, met name in de economische sectoren en in het bijzonder in de industrie",  zei Syarief Syamsuri, de Indonesische ambassadeur in Rabat. Hij zei dit in de marge van een persconferentie in Fez, georganiseerd door de regionale Marokkaanse Kamer van Koophandel, waar de resultaten van een zakenmissie aan Indonesië en Maleisië werden gepresenteerd.

De diplomaat zei dat de deelname van zijn land als eregast op de tweede editie van het Economisch Forum van Fez-Meknes, die in juni staat gepland, een goede gelegenheid zal zijn om deze relaties te ontwikkelen, met name dankzij de aanwezigheid van belangrijke en hooggeplaatste staatsambtenaren en Indonesische economische operatoren die beleggingsvooruitzichten in de regio zullen onderzoeken.

"Dit forum zal ook de Marokkaanse en Indonesische volkeren, die een gemeenschappelijke religie hebben, samenvoegen," zei hij en merkte op dat religieus toerisme een van de gebieden is waarin Jakarta en Rabat hun relaties willen ontwikkelen.

Syamsuri sprak ook zijn fascinatie uit betreffende de geschiedenis en beschaving van de stad Fez, en merkte op dat veel Indonesische studenten aan de universiteit van Al Qaraouiyne studeren, meldt H24info.
marokko
indonesië
betrekkingen
versterking
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
essaouira
frmf
china
eredivisie
gedrang
doden
hoofddoek
munir el haddadi
west bromwich albion
vissers
casablanca
atlasleeuwen
mohammed vi
tanger
marrakech
hervé renard
spanje
rabat
daesh
politie
turkije
wk 2018
aanslag
al hoceima