Amsterdam: Ouders van gewonde baby in gesprek met ziekenhuis

algemeen
1
4 nov '17
De ouders van Muhammed, de baby wiens voetje afgelopen week verbrandde, werden middels een brief door het ziekenhuis uitgenodigd voor een gesprek.

'In het gesprek willen we de gebeurtenissen opnieuw met u doornemen en uw vragen zo goed mogelijk proberen te beantwoorden. (…) Wij hopen op deze manier de communicatie te herstellen', schrijft het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis (OLVG) in de brief, gepubliceerd door AT5.

De ouders van Muhammed zeggen gebruik te willen maken van die mogelijkheid en het gesprek gaat hoogstwaarschijnlijk volgende week plaatsvinden.

Ter herinnering, het pasgeboren baby'tje Muhammed liep vorige week een derdegraads brandwond en zenuwletsel op aan zijn linkervoetje.

"De ouders kregen te horen dat de voet van de baby opgewarmd moest worden zodat hij een prik kon krijgen. Blijkbaar warmen ze de voet dan op met een plastic handschoen met lauw water erin. Maar als je dit ziet, dan kan hier geen lauw water in hebben gezeten", zei letselschadejurist Rachid Boudouan gisteren tegen AT5.

© Redactie 2017
amsterdam
olvg
baby
verbrand
gesprek
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?