El Haddadi: "Zou heel graag het WK met Marokko mee willen maken"

marokko
0
16 nov '17
De enkelvoudig Spaans-international heeft nog altijd geen groen licht gekregen om voor Marokko uit te komen.

Nu het WK in zicht is voor de Leeuwen v/d Atlas laten steeds meer Marokkaanse profs van zich horen. Zo ook Deportivo Alavès-aanvaller Munir El Haddadi die meent onlangs te zijn gecontact door de Marokkaanse bond. Tegenover Radio Onda Cero zegt de 22-jarige aanvaller het volgende: "Ik heb onlangs met de bond gesproken, mij is toen gevraagd of ik met Marokko deel wil nemen aan het WK. Dit idee leek me zeker wat, zou heel graag met Marokko het WK in Rusland mee willen maken."

Nog altijd geen groen licht van de FIFA
Het is al een tijd geleden dat de Marokkaanse bond zich over het dossier El Haddadi heeft gebogen. De speler in kwestie kwam slechts één keer uit voor het Spaanse elftal, sindsdien is hij volledig uit beeld geraakt bij die ploeg. Ook meteen één van de redenen waardoor El Haddadi alsnog voor een interlandcarrière bij Marokko opteert.

Bondsvoorzitter Faouzi Lekjaa gaf onlangs nog te kennen dat het dossier spoedig bij het Internationale Sporttribunaal TAS zal worden neergelegd. Tot de tijd dat de hoogste sportinstantie een oordeel over het verzoek heeft geveld, blijft het onduidelijk of de door FC Barcelona verhuurde aanvaller kan switchen van voetbalnationaliteit.

Photocredit: Sportskeeda

© Redactie 2017
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
munir el haddadi
wk 2018
frmf
spanje
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?